Over Arjan den Boer (1972)

door

Arjan den Boer Ik schrijf over architectuur, design, geschiedenis en erfgoed. Ook ben ik rondleider in musea en monumenten en verzamelaar van spoorwegaffiches. Ik woon en werk aan de Oudegracht in Utrecht.

Contact

Vragen of suggesties? Ik ben bereikbaar via e-mail of volg me op LinkedIn, Twitter en Facebook. Je kunt je ook abonneren op mijn nieuwsbrief.

Kort CV

Ingeschreven onder de bedrijfsnaam Traiecto bij de KvK Utrecht no. 56334206.

of stuur een e-mail

Reacties

Arjen 18 september 2014 14:22

Hoi Arjan. Geweldige site! Kan ik je blogposts ook via een Facebookpagina volgen? Of moet ik dan vriend van je worden via je persoonlijke account?

Arjan den Boer 18 september 2014 14:50

Dank je! Er is geen aparte Facebook-pagina, je kunt mijn persoonlijke account volgen, die wordt met Twitter gesynchroniseerd. Maar daar krijg je dus ook andere items in, meestal trouwens wel rond dezelfde onderwerpen.

Je kunt ook gebruik maken van de RSS-feed van de site of je op een mailinglist abonneren via http://feedburner.google.co...

Joke Achterberg 13 oktober 2014 15:49

Hi Arjan, wat leuk die 'vergeten' gebouwen in Utrecht via DUIC. Ik wil graag je updates volgen, deel dezelfde interesses. Ik heb je een fb verzoek gestuurd, ik dacht, ligt het hier even toe :-).

Bayerwald 14 augustus 2015 12:00

Hallo Arjan, ik wilde je even laten weten dat ik als oud-Utrechter (of is het Utrechtenaar?) en ex-pat jouw artikelen op DUIC met veel interesse en heel veel plezier lees. Ze roepen vele mooie herinneringen op. Hoog kwaliteitsgehalte. Evenals deze website, trouwens. Hulde!

Arjan den Boer 14 augustus 2015 12:11

Hartelijk dank!

Robin van Essen 14 augustus 2015 17:47

Ik heb je site pas recent ontdekt, en geniet met volle teugen. Kan er geen facebookpagina van maken, zodat je niets mist?

Arjan den Boer 14 augustus 2015 18:10

Dank je! Geen facebookpagina, maar onder m'n persoonlijke account http://www.facebook.com/arj... post ik alle bijdragen en verder vooral berichten over verwante onderwerpen. Ik zie dat je al me al gevriend hebt!

Fra Heb 20 januari 2016 09:12

Fantastische Webseite mit wissenschaftlichem Wert.
Ohne Vergleich!
Gratulation.

Grüße aus Österreich

Franz

Arjan den Boer 20 januari 2016 10:03

Danke schön!

Marc Guillet 2 juni 2019 16:13

Dag Arjan, ik lees dat je een hoofdstuk hebt geschreven in het boek over de Orient Express in 'Meals on the Move: Dining on the Legendary Railway Journeys of the World. Betekent dat dat jij ook menu's hebt kunnen traceren wat de reizigers te eten kregen tijdens de reis? Erg benieuwd naar. Dank en groet, Marc Guillet, correspondent in Istanbul.

Arjan den Boer 2 juni 2019 16:41

Jazeker, er staan diverse menu's in zowel tekstueel als menukaarten. Voor meer info kun je me mailen arjan@arjandenboer.nl

Marinus van den Eventuin 31 januari 2020 23:47

Geachte Arjan. Voor U ben ik en onbekende maar ik heb genoten van het overzicht van verdwenen kerken hoewel ik weet dat u met al het speur werk waarschijnlijk niet tot in details kon treden wil ik u toch wijzen op de verdwijning van de Oudkatholieke kerk aan de Maria hoek (Mariaplaats) deze in namelijk opgegaan in het Museum Catharijne convent En volgens mij was er ook aan de nieuwe gracht een verscholen Synagoge wat nu een tuin is op het terrein van bovengenoemde museum te bereiken via de poort op de nieuwe gracht. Met groet, M.v/d. Eventuin

Marinus van den Eventuin 31 januari 2020 23:47

Geachte Arjan. Voor U ben ik en onbekende maar ik heb genoten van het overzicht van verdwenen kerken hoewel ik weet dat u met al het speur werk waarschijnlijk niet tot in details kon treden wil ik u toch wijzen op de verdwijning van de Oudkatholieke kerk aan de Maria hoek (Mariaplaats) deze in namelijk opgegaan in het Museum Catharijne convent En volgens mij was er ook aan de nieuwe gracht een verscholen Synagoge wat nu een tuin is op het terrein van bovengenoemde museum te bereiken via de poort op de nieuwe gracht. Met groet, M.v/d. Eventuin