Thema-magazines over geschiedenis, kunst en monumenten

Productie van 'glossy' magazines voor musea en cultuurtoerisme

door

Voor Slot Zuylen verzorg ik de productie (eindredactie en vormgeving) van het jaarlijks thema-magazine. Graag bied ik mijn diensten op dit gebied ook aan andere musea, monumenten en erfgoedinstellingen aan. Omdat ik ervaring heb met zowel tekstschrijven, journalistiek en (beeld)redactie als grafische vormgeving, kan ik de complete productie verzorgen tegen relatief bescheiden kosten.

Themamagazines Slot Zuylen Zo wordt een professioneel magazine mogelijk voor kleine organisaties — desgewenst tegen een overzichtelijke prijs per pagina. Een thema-magazine is een laagdrempelig alternatief voor een boek of tentoonstellings­catalogus. Neem contact op voor meer info.

Voor welke organisaties?

Bij welke gelegenheden?

Wat is een thema-magazine?

Waarom een thema-magazine?

Waaruit bestaat een magazine?

Wat kan ik allemaal doen?

Met wie werk ik samen?

Wat zijn ongeveer de kosten?

Is er een voorbeeld beschikbaar?

of stuur een e-mail: arjan@arjandenboer.nl

Reacties